A duguláselhárítás elérhető Budapesten, Pest megye egész területén. A +36 30 204 2932 számon bármikor eléri duguláselhárítóinkat, akik készséggel segítenek Önnek a hiba meghatározásában és felderítésében, tanácsokkal látják el és díjmentesen a helyszínre érkezve pontos árajánlatot tudnak Önnek adni, az előzetes költségmeghatározások után!

Hívjon az év minden napján bármikor minket és segítségére leszünk.

Duguláselhárítás éjjel nappal: +36 30 204 2932

Nincsen annál bosszantóbb dolog, mint amikor egyik pillanatról a másikra eldugul a WC lefolyó, esetleg a kád, a mosdó, a mosogató vagy a mosógép hálózati rendszere űz velünk gonosz tréfát azzal, hogy a szennyes víz nem a csatornába kerül, hanem a lakásunk padlóját, falait, rosszabb esetben bútorainkat áztatja el.

Ha ez történik, sürgős duguláselhárítás szolgáltatásra lehet szükség! Azonnal kellhet egy jó és cselekvőképes olyan szakember, aki nem csak szakmailag széleskörű tapasztalatokkal és tudással rendelkezik, de a megfelelő eszköz és gépparkkal is rendelkezik a többféle, makacs dugulások elhárításában, hisz minél tovább várunk, annál nagyobb kár keletkezik az otthonunkban.

Sok éves tapasztalattal rendelkező duguláselhárító szakembereink Budapest teljes területén és Pest megye bizonyos területein végzik feladataikat, s a riasztástól számított 1-2 órán belül a helyszínre mennek. Társaságunk szakemberei a helyszínre érkezve nem csak a dugulás elhárításában tudnak Önnek segíteni, de - kérésére - ingyenes állapotfelmérést is végeznek az otthonában. Ha szükséges csaptelepek, szifonok javítását, cseréjét is elvégezzük az egyéb vízszerelési feladatok mellett.

Társaságunk a jó szakembergárda mellett a legkorszerűbb technológiákkal is rendelkezik, mint a dugulások elhárításához, mint a vízszerelésekhez.

Hívjon duguláselhárítót, éjjel nappal,
akár azonnali indulással!+36 30 204 2932

Szolgáltatásaink

Ne késlekedjen, hívjon minket bizalommal, ha gyors duguláselhárításra, segítségre van szüksége!

Egyéb, hasznos információk
duguláselhárítás során

Szolgáltatási paraméterek

  • Díjmentes tanácsok
  • Ár és munkaajánlat ingyenesen
  • Professzionális, felkészült és tapasztalt szakemberek
  • Teljesen felszerelt géppark
  • Webalapú kapcsolatfelvételi lehetőség
  • 0-24 órás ügyeleti szolgálat a hét minden napján
  • Vészhelyzet esetén 1 órán belül a helyszínre érkezünk
  • Profi, magas színvonalú, problémaorientált munkavégzés

Szolgáltatási területek
Budapesten

I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Budapesti városrészek

Adyliget, Alsórákos, Angyalföld, Aquincum, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békásmegyer, Budafok, Budaliget, Budatétény, Cinkota, Csillaghegy, Csillebérc, Csúcshegy, Dobogó, Farkasrét, Ferihegy, Gazdagrét, Gellérthegy, Hármashatár-hegy, Havanna-lakótelep, Hűvösvölgy, Istenhegy, Káposztásmegyer, Kelenföld, Kispest, Kőbánya-Kertváros, Krisztinaváros, Lipótmező, Lipótváros, Nagytétény, Óbuda, Orbánhegy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Pestszentimre, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákospalota, Rákosszentmihály, Régiakadémiatelep, Remetekertváros, Rendessytelep, Rézmál, Rómaifürdő, Rózsadomb, Sasad, Sashalom, Sashegy, Solymárvölgy, Soroksár, Svábhegy, Széchenyihegy, Székesdűlő, Szemlőhegy, Szépilona, Szépvölgy, Tabán, Terézváros, Törökvész, Újlipótváros, Újpalota, Újpest, Újpéteritelep, Vár, Városliget, Virányos, Vizafogó, Víziváros, Wekerletelep, Zugliget

Szolgáltatási területek
Pest megye

Budapest, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Érd, Göd, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Üllő, Vecsés, Veresegyház, Vác, Fót, Sződ, Sződliget, Solymár, Üröm, Pécel, Csömör