A duguláselhárítás elérhető Budapesten, Pest megye egész területén. A +36 30 204 2932 számon bármikor eléri duguláselhárítóinkat!

Duguláselhárítás éjjel nappal +36 30 204 2932

Nincsen annál bosszantóbb dolog, mint amikor egyik pillanatról a másikra eldugul a WC lefolyó, esetleg a kád, a mosdó, a mosogató vagy a mosógép hálózati rendszere űz velünk gonosz tréfát azzal, hogy a szennyes víz nem a csatornába kerül, hanem a lakásunk padlóját, falait, rosszabb esetben bútorainkat áztatja el.

Ha ez történik, sürgős duguláselhárítás szolgáltatásra lehet szükség!

Azonnal kell egy jó szakember, hisz minél tovább várunk, annál nagyobb kár keletkezik az otthonunkban.

Hívjon bennünket +36 30 204 2932!Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.Sok éves tapasztalattal rendelkező duguláselhárító szakembereink Budapest teljes területén és Pest megye bizonyos területein végzik feladataikat, s a riasztástól számított 1-2 órán belül a helyszínre mennek. Társaságunk szakemberei a helyszínre érkezve nem csak a dugulás elhárításában tudnak Önnek segíteni, de – kérésére – ingyenes állapotfelmérést is végeznek az otthonában. Ha szükséges csaptelepek, szifonok javítását, cseréjét is elvégezzük az egyéb vízszerelési feladatok mellett.

Társaságunk a jó szakembergárda mellett a legkorszerűbb technológiákkal is rendelkezik, mint a dugulások elhárításához, mint a vízszerelésekhez.

Szolgáltatásaink:

Konyha duguláselhárítás, Wc duguláselhárítás, Kerti lefolyó duguláselhárítása, Lefolyó duguláselhárítás. Mosogató duguláselhárítás. Zuhany duguláselhárítás. Kád duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat, Womás duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Padlóösszefolyó duguláselhárítása, Társasházak duguláselhárítása, Panel duguláselhárítás

Duguláselhárítás Árak:

 • Klíma duguláselhárítás már 3500 HUFtól
 • Mosdó duguláselhárítása: 8000 HUFtól
 • Padlóösszefolyó duguláselhárítása: 8000 HUFtól
 • Mosogató, kád, wc duguláselhárítása: 12000.-HUFtól
 • Pumpás duguláselhárítása: 10000.-HUFtől

Ne késlekedjen, hívjon minket bizalommal, ha gyors duguláselhárításra, segítségre van szüksége!

Egyéb, hasznos információk duguláselhárítás során:

Szolgáltatási paraméterek:

 • Díjmentes hívható telefonszám
 • Díjmentes tanácsok
 • Ár és munkaajánlat ingyenesen
 • Professzionális, felkészült és tapasztalt szakemberek
 • Teljesen felszerelt géppark
 • Webalapú kapcsolatfelvételi lehetőség
 • 0-24 órás ügyeleti szolgálat a hét minden napján
 • Vészhelyzet esetén 1 órán belül a helyszínre érkezünk
 • Fényképes igazolvánnyal rendelkező szakember érkezik Önhöz
 • Profi, magas színvonalú, problémaorientált munkavégzés
 • 100% garancia

Szolgáltatási területek Budapesten

I kerület, II kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Budapesti városrészek:

Adyliget, Alsórákos, Angyalföld, Aquincum, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békásmegyer, Budafok, Budaliget, Budatétény, Cinkota, Csillaghegy, Csillebérc, Csúcshegy, Dobogó, Farkasrét, Ferihegy, Gazdagrét, Gellérthegy, Hármashatár-hegy, Havanna-lakótelep, Hűvösvölgy. Istenhegy. Káposztásmegyer. Kelenföld, Kispest, Kőbánya-Kertváros, Krisztinaváros, Lipótmező, Lipótváros, Nagytétény, Óbuda, Orbánhegy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu. Pestszentimre, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákospalota, Rákosszentmihály, Régiakadémiatelep, Remetekertváros, Rendessytelep, Rézmál, Rómaifürdő, Rózsadomb, Sasad, Sashalom, Sashegy, Solymárvölgy, Soroksár, Svábhegy, Széchenyihegy, Székesdűlő, Szemlőhegy, Szépilona, Szépvölgy, Tabán, Terézváros, Törökvész, Újlipótváros, Újpalota, Újpest, Újpéteritelep, Vár, Városliget, Virányos, Vizafogó, Víziváros, Wekerletelep, Zugliget

Szolgáltatási területek Pest megye

Cegléd, Pomáz, Ceglédbercel, Budakalász, Budaörs, Dabas, Diósd, Dömsöd, Gödöllő. Gyál, Halásztelek, Vác, Dunabogdány, Göd, Veresegyház, Biatorbágy, Telki, Inárcs, Abony. Acsa. Albertirsa. Aszód. Érd. Dunaharaszti. Dunakeszi. Dunavarsány. Mogyoród. Monor. Tököl Tárnok. Ráckeve. Százhalombatta, Üllő, Szentendre, Vecsés, Piliscsaba, Pilisvörösvár