A fürdőszobája lágy és elavult? Szüksége van-e komoly arcváltásra?

A teljes felújítási csomag a következőkkel jár:

 • 5 napos bontás és telepítés
 • Akár 3 év garancia
 • 2 darabos üvegszálas kád / zuhany
 • csaptelepek és kiegészítők
 • Egyedi hiúság, munkalap és mosogató
 • WC
 • Szekrény hardver
 • Armstrong LVT padló
 • Félholdas zuhany rúd
 • Hiúság tükör és fény
 • Gipszkarton javítás
 • Festék

Szeretne inspirációt keresni a fürdőszoba felújításában? A fürdőszobai felújítások drámai módon megváltoztathatják a fürdőszobájának megjelenését és hangulatát.

Tervezőink szemmel és know-how-val rendelkeznek a fürdőszobának ahhoz, hogy felélénkítsék. Íme néhány tipp, amelyek az ön fürdőszobájának megtervezésekor számottehetőek Önnek.

Színes szempontok

Amikor a fürdőszobához megfelelő festékszínt választja, a legjobb, ha elkerüli a sötét színeket, amelyek elnyelik a fényt és sötétebbé teszik a szobáját. Ez egy természetes optikai illúzió, amely annak következménye, hogy a fény hogyan szívódik fel a festékbe, és hogyan kezelik a szemed a fény hiányát. A világos színek, mint például a fehérek és a fehérek, a szobát nagyobb és világosabbá teszik, mivel tükrözik a fényt.

A világos terek nyitottabbnak, tágasabbnak és kevésbé korlátozónak érzik magukat – így nyugodtnak és üdvözletnek érzi magát a térben.

Ez nem azt jelenti, hogy el kell kerülnie a színeket együtt. Valójában egy tiszta fehér szoba kissé elrontó és élettelen lehet. Használjon szobának ékezetes színt; Például, válasszon a kék kőből a fürdőszobai törölközőket és a szőnyegeket, hogy kiegészítő színeket adjon a helyhez.

Világítsd meg a teret

A fürdőszobához megfelelő festék színének kiválasztása mellett az is fontos, hogy megfelelő megvilágítással felszerelje fel. A megfelelő megvilágítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a fürdőszoba tiszta, friss és barátságos legyen – különösen a fehér falak esetén a hely teljesen megvilágosodik.

Nemcsak a távolság fontos, mert fényt kap a fürdőszobába, hanem az új izzók is jó módja annak, hogy szobája világosabbá váljon.

Frissítse a régi szerelvényeket

Néhány ember rendelkezik olyan fürdőszobával, amelyet a 70-es évek óta nem frissítettek – ideje korszerűsíteni a berendezéseket és a burkolólapokat, hogy a fürdőszoba ebbe a századba kerüljön. Még ha az elmúlt években is gyenge dizájnválaszték volt, a retro megjelenésű darabok visszahúzzák a fürdőszobát, és idősnek, és általában vonzónak tűnnek.

A padlóra vonatkozóan mindenképpen válasszon egy modern opciót, amelyet kifejezetten a fürdőszobába való beépítésre terveztek. A porcelán vagy a kerámia burkolás általában a legjobb választás a fürdőszoba padlójának kiválasztásakor, mivel vízállóak, megfizethetőek és számos stílusos változatban készülnek.

Használja jobban a fürdőszoba elrendezését

Néha új otthon vásárlásakor felmerül a kérdés, hogy mi a gondolatmenet mögött volt néhány szoba elrendezése. A fürdőszoba általában az egyik olyan hely, ahol a WC, a kád vagy a zuhanyzó, valamint a mosogatógép rossz elhelyezése valóban a fürdőszobát az elrendezéstől függően kicsinek vagy akár idegesítőnek is érzi.

A fürdőszobák elrendezésének optimalizálása hosszú utat jelent a felhasználhatóság és kényelmesebbé tétele érdekében. Például, ha eltávolítja a kádját és kicseréli egy kompakt zuhanyra, akkor több hely marad, és a fürdőszobája még nagyobb megjelenésű lehet.