Radiátor és konvektor csere kompletten minden munkafázissal és folyamattal Budapesten és Pest megye bizonyos részein profi szerelőkkel és rugalmas ajánlatadási feltételekkel!

Részletes információkért és egyedi ajánlatainkért kérje szakembereink tanácsait és pontos ajánlatait! Keressen minket!

Radiátor, konvektor csere:
Ha muszáj felújítani és eljött az idő!

Van, hogy a fűtési rendszer, vagy csak az abban lévő készülékek, mint a konvektorok, radiátorok öregeszenek el, de előfordulhat az is, hogy csak egyes konvektorok, radiátorok romlanak el, esetleg csak egy-egy apró alkatrész, de attól függően, hogy mi a probléma indokolt lehet a radiátor, konvektor csere is.

Teljes körű konvektor csere

Eljött az idő a cserére, vagy a javításra - sokszor halljuk ezt, és fel vagyunk készülve a legkülönfélébb esetekre és megoldásokra is. Szakembereink nem csak a szakmai tudásuk alapján a legfelkészültebbek közé tartoznak, de a megfelelő autó és eszközparkkal is fel vannak szerelve!

Így akár teljes fűtéskorszerűsítést is vállalunk, amennyiben szükséges, de a radiátorok cseréjét, vagy csak javítását is vállaljuk minden épület, vagy ház, lakás, intézmény esetén is, vagy akár a legkülönfélébb készüléktípusok esetén is!

Kollégáink a megfelelő információk megosztása után tanácsokkal látják el Önt a lehetséges megoldásokról, teendőkről és a kellő szakmai tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek ahhoz, hogy a legoptimálisabb ajánlatot állítsák össze Önnek!

Radiátor csere, konvektor javítás

A radiátor cseréje vagy javítása önmagában nem tűnik egy nagy feladatnak, de biztonságtechnikai okokból is fontos, hogy nem egy hozzá nem értő személy végezze el a szükséges munkálatokat, hanem egy szakemberre bízva csináltatjuk meg a készülékeket. Időszakos radiátor csere lakossági és vállalati konstrukcióban is vállalunk, ami azt jelenti, hogy a munkálatokat minden intézmény és lakossági területen elvégezzük abban az időszakban, amikor nincs fűtési szezon, mert ilyenkor a legoptimálisabb a konvektorok javítása, cseréje.

Amennyiben szükséges teljesítjük egyedi igényeit is, legyen szó bármilyen típusú segítségről, amire szüksége van a munkafolyamatok során. Kollégáink tanácsát is kikérheti mielőtt bármilyen döntést hozna, hiszen ők minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg az Ön számára!

Hívjon radiátor szerelőt, éjjel nappal,
akár azonnali indulással!+36 30 204 2932

Kazáncsere szolgáltatási területek

Budapest, Aszód, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Dömsöd, Érd, Göd, Gödöllő, Gyál, Halásztelek, Mogyoród, Monor, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Szentendre, Százhalombatta, Telki, Tárnok, Üllő, Vecsés, Veresegyház, Vác, Fót, Sződ, Sződliget, Solymár, Üröm, Pécel, Csömör

Adyliget, Alsórákos, Angyalföld, Aquincum, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békásmegyer, Budafok, Budaliget, Budatétény, Cinkota, Csillaghegy, Csillebérc, Csúcshegy, Dobogó, Farkasrét, Ferihegy, Gazdagrét, Gellérthegy, Hármashatár-hegy, Havanna-lakótelep, Hűvösvölgy, Istenhegy, Káposztásmegyer, Kelenföld, Kispest, Kőbánya-Kertváros, Krisztinaváros, Lipótmező, Lipótváros, Nagytétény, Óbuda, Orbánhegy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Pestszentimre, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákospalota, Rákosszentmihály, Régiakadémiatelep, Remetekertváros, Rendessytelep, Rézmál, Rómaifürdő, Rózsadomb, Sasad, Sashalom, Sashegy, Solymárvölgy, Soroksár, Svábhegy, Széchenyihegy, Székesdűlő, Szemlőhegy, Szépilona, Szépvölgy, Tabán, Terézváros, Törökvész, Újlipótváros, Újpalota, Újpest, Újpéteritelep, Vár, Városliget, Virányos, Vizafogó, Víziváros, Wekerletelep, Zugliget