Rólunk

EURO Gáz Hungária Kft. – 1424

Cégünk immár több, mint két évtizede van jelen a gyorsszolgáltatói piacon. Tapasztalatunk, kitartásunk és gondolkodásunknak köszönhetően, olyan ügyfélközpontú szolgáltatásokat nyújtunk melyekben minden résztvevő nyer, hiszen hosszú távra költséghatékonyan oldjuk meg a problémákat.

kapcsolat

Munkavégzésük egész Pest megyére, természetesen beleértve Budapestet is, kiterjed és teljes mértékben lefedjük szolgáltatásainkkal a területet. Így akár már 2 órán belül, sürgős esetben akár 1 órán belül a helyszínre tudunk érkezni, és azonnal neki tudunk állni a probléma megoldásnak.

Munkavégzésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a pontos, precíz, tiszta és költséghatékony munkavégzésre, ez az, amiért kiállunk, a költséghatékonyság, hiszen mi professzionális munkával garantáljuk Önnek, hogy nem kell újra és újra szerelőt hívnia, ha a munkát mi végezzük.

Szakembereink kiváló szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek a területen, így ők biztosítják számunkra és ügyfeleink részére is a garanciát. Gépparkunk , és infrastruktúránk, olyan hátteret biztosít a munkavégzéshez, ahol tényleg csak a munkával kell foglalkoznia kollégáinknak!

Az EUROGáz Hungaria Kft. mindig, mindenkor az Ön igényeit szem előtt tartva segítséget jelent a bajban, hiszen ott vagyunk, ahol szükség van ránk!

Üdvözlettel:
A Gázszerelő Budapesten csapata!