Munkavégzésük egész Pest megyére, természetesen beleértve Budapestet is, kiterjed és teljes mértékben lefedjük szolgáltatásainkkal a területet. Így akár már 2 órán belül, sürgős esetben akár 1 órán belül a helyszínre tudunk érkezni, és azonnal neki tudunk állni a probléma megoldásnak.

Szakembereink kiváló szakmai tapasztalattal és tudással rendelkeznek a területen, így ők biztosítják számunkra és ügyfeleink részére is a garanciát. Gépparkunk , és infrastruktúránk, olyan hátteret biztosít a munkavégzéshez, ahol tényleg csak a munkával kell foglalkoznia kollégáinknak!

Üdvözlettel:
A Gázszerelő Budapesten csapata!

Az oldal üzemeltetője:

Vitéz Ádám E.V.
Cím: 2120 Dunakeszi, Barátság útja 34.
Adószám: 67774577-1-33
Domain és Tárhely Szolgáltató: DoclerWeb Kft., 1101 Budapest, Expo tér 5-7.Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.