Ha radiátort akar vásárolni, akkor fontos, hogy lakásába minőségi fűtőtestet vegyen. A Dunaferr radiátorok első osztályúak minőség és működés szempontjából.

A radiátor jellemzői

A Dunaferr radiátorok a meleg vizes fűtésrendszer legmodernebb alkatrésze, kevés helyet foglal a lakásban, mivel a lehető legjobban hozzá simul a falhoz. A radiátorok hat csatlakozásúak, ezért hagyományos és beépített szelepes felhasználásra is ideális. Jobbos vagy balos változat is vásárolható beépített szelepes szerelés esetén. A Dunaferr fűtőtest felülete két rétegben van lefestve, hogy maximális védelmet nyújtson a rozsda ellen.

A Dunaferr fűtőtest előnyei

A Dunaferr radiátorok a tökéletes hő leadásról híresek, és emellett roppant energiatakarékosak. Alacsony hőmérsékletű víz esetében is megvalósítja a fűtést, ezért azok is használhatják, akik kondenzációs üzemű kazánnal rendelkeznek. A modern rejtett szelepes szerelés esetében a későbbiekben bármikor felszerelhető a fűtőtestre a termosztát fej, melynek köszönhetően energiát takaríthat meg. A Dunaferr fűtőtestekkel pénzt spórolhat, és a hosszú éves használat során maximálisan meg lesz elégedve!