A vendéglátóipari egységekben megtalálható gázzal működő eszközöknek határozott időtartamon belül, rendszeresen karbantartásra szorulnak. A karbantartásokat megelőzően érdemes egy tervet készíteni, amellyel könnyen figyelemmel kisérhetők az időszakos karbantartások folyamatát.

Miért fontos a rendszeres karbantartás és a tervezet elkészítése?

A karbantartási munkálatokat csak és kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezheti. A gázkészülékek szerelése és karbantartása nagy felelősséggel jár legyen szó magán otthonokról vagy vendéglátóipari egységekről. A rendszeres karbantartási szolgáltatás mindig a legjobb állapotot biztosítja és gond nélküli üzemelést nyújt a készülékeknek. A jól karbantartott készülék növeli a teljesítményt, a mennyiséget és a kínált ételek minőségét is. Sőt, a jól működő gázkészülékek csökkentik az energiaköltségeket is, ami ugyancsak fontos szerepet játszik egy vendéglátóipari egység működésében.

Gázfelülvizsgálat

Gázfelülvizsgálat

A készülékeknek mindig összhangban kell lenniük az étkezési felszerelésekkel kapcsolatos egészségügyi és biztonsági törvényekkel, így ilyen szempontból sem elhanyagolható a rendszeres karbantartásuk. A karbantartási terv kidolgozása nagyban megkönnyíti a szakember és a tulajdonos munkáját is. A terv elkészítése során meg kell állapítani a karbantartási munkálatok rendszerességének a szükségességét, illetve azt is, hogy pontosan milyen munkára lesz szükség. A legfontosabb, hogy ezt se magunk végezzük el, mert könnyen kárt is okozhatunk azzal, hogy nem a kellő rendszerességgel lett leellenőrizve a gázkészülék vagy gáztűzhely. Szakembereink első osztályú szolgáltatást nyújtanak a gáz alapú vendéglátóipari berendezések telepítéséhez és karbantartásához is, hogy biztonságos és hatékony működést biztosítsunk a mindennapokban. Forduljon hozzánk bizalommal, mert ezen a területen is kimagasló tapasztalattal rendelkezünk!