Albertirsa minden otthonából várjuk ügyfeleink hívását, ha meghibásodást észlelnek gáz, fűtési berendezések vagy lefolyó rendszerükben. Kérjen tőlünk segítséget! Cégünk szerelő munkatársai kifogástalan munkát végeznek, minden típusú hiba elhárításakor a helyzet magaslatán állnak. Gázszerelő, fűtésszerelő és duguláselhárítás feladatával foglalkozó munkatársaink optimális körülmények között, hibátlan munkát végeznek!

Albertirsán tapasztalt fűtés- és gázszerelők

Albertirsán gyorsszolgálat működik éjjel-nappal, hogy rögtön segítséget tudjunk nyújtani az arra rászorulóknak. A nap bármely órájában érkezik a hibabejelentés, gyorsan a helyszínen vagyunk és megoldjuk a gáz és fűtésszereléssel kapcsolatos hibákat. Munkacsapatunk, olyan kiváló szerelő mesterekből áll, akik csak az Ön hívására várnak, hogy minél kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyék otthonát.

Duguláselhárítás éjjel-nappal

Cégünknél a dugulás-elhárítás meghibásodási súlyosságtól függetlenül, mindig a legmagasabb szinten történik! Az általunk elvégzett munka, minőségi, nem kell attól tartania, hogy egy nap vagy egy hét múlva ismét lefolyódugulással kapcsolatos gondjai lesznek. Dugulás elhárítási gondjait, igyekszünk a tőlünk telhető legrövidebb úton megoldani.