Kérjen egyedi árajánlatot speciális kedvezményekkel

A gyorsszolgálat árai szolgáltatásokként teljes mértékben változik, minden szolgáltatáson belül egyes igények, és szolgáltatások is különböző árkategóriába esnek, mivel más és más igényekkel bíró problémákat jelentenek.

Az árajánlat adás mindig egy munkafelméréssel kezdődik, ekkor kollégáink kimennek a helyszínre és ott felmérik az elvégezendő feladatokat, és felmérik továbbá a lehetséges anyagköltségeket, ennek fényében tudnak egy pontos árat adni! Abban az esetben ha az ár megfelelő, neki tudunk állni a munkavégzésnek!Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.