A programozható termosztátok új generációjának telepítése az egyik legegyszerűbb módszer a kényelem javítására és az energiaköltségek akár 33% -kal történő csökkentésére.

A Termosztát vásárlás alapjai!

A modern termosztátok olyan kezelőszervekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hőmérsékletek beállítását és testre szabását egész héten, így tökéletesen testre szabhatja őket az ütemezéséhez. Ez nemcsak kényelmesebb, hanem maximalizálja a fűtési rendszer hatékonyságát, ami nagyobb kényelemhez és megtakarításhoz vezet. A termosztát kiválasztásának első lépése annak ismerete, hogy mivel dolgozik, így tudja, mit keressen. Fontos meghatározni, hogy melyik fűtési/levegő rendszer van az otthonában, hogy az új termosztát kompatibilis legyen vele. A leggyakoribb típus a központi fűtés és az AC rendszer, de az emberek hőszivattyúkat, elektromos alaplapokat és kályhákat vagy kandallókat is használnak. Többféle termosztát létezik, amelyek közül teljes mértékben az Ön preferenciái alapján választhat.

Programozható: Be lehet állítani egy programozható termosztátot, amely a nap folyamán automatikusan fel- vagy leviszi a termosztát hőfokát, így nem kell aggódnia emiatt. Digitálisan programozhatatlan: A hőmérséklet ingadozása esetén napközben manuálisan kell cserélnie a termosztát hőjét. Manuális: Ugyanaz a kézi vezérlés, mint a digitális-nem programozható, de az LCD-kijelző kényelme nélkül. Távvezérlő: A távoli termosztát egy hubon keresztül csatlakozik otthona internetszolgáltatásához, amely lehetővé teszi, hogy távolról irányítsa telefonról, táblagépről vagy laptopról. Ha programozható termosztátot választ, akkor még egy döntést kell meghoznia. A termosztát még inkább testreszabható számos programozási lehetőséggel. Például van egy 7 napos programozási lehetőség is ebben, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását minden egyes nap.