Nem kell gondolni semmi tisztességtelenségre. Harcos amazonra se aki kard helyett hatalmas fúrókat forgat a feje fölött. Csak arra amikor, egy szolid , békés, megértő családanyában tudatosul, hogy a fűtés rendszert javítani kell. Durva sztori.

Bármi megtörténhet

Egy tapasztalt férj, óvatosan közli feleségével, hogy idegeneket telepít a házba, akár több napra, akik szétvernek mindent, száll a por, folyik a mocskos víz, megsérülhetnek a bútorok és a falak. Aki már átélt ilyet tudja milyen traumatikus élmény. Jobb tekintettel lenni ebben az érzékeny időszakban a fészek őrzőjére. Még váratlan fordulatot vehet a dolgok menete.

Akár jó is

Bizony akár jól is elsülhet egy-egy ilyen családi megpróbáltatás. Ott van jó start ötletnek mindjárt a vásárlás! Oda biztosan szívesen megy bármelyik nő. Kissé talán unja a fűtéscsövek és a kazánok világát, de a legtöbb építkezési boltban vannak például színes portörlők, színes zuhanyfüggönyök, mosdószivacsok, porcelán szappantartók. Azt hinnénk a kereskedők azért zsúfolják tele apróságokkal az üzletet, mert nyerészkedni akarnak, pedig szerintem csak a figyelmet próbálják elterelni a feszültségről, amit a megpróbáltatás okoz a családoknak. Ha jól terelik a figyelmet és elég tapintatosak az urak is akik tekintettel vannak az érintett hölgyekre, akár egy jó drága ütve fúrót is megvehetnek, legfeljebb az asszonyka majd azzal dicsekszik a barátnőknek, milyen drága befektetés egy ilyen vállalkozás.