Amennyiben gázszerelő, fűtésszerelő vagy duguláselhárítás szakemberekre van szüksége, minket bármikor elérhet Dunabogdány térségében is! Fontos, hogy minden alkalommal, hozzáértő szakemberrel végeztesse el a hibaelhárítást, a felújítást vagy a karbantartást, mert így lesz biztonságban Ön és családja. Tapasztalt szerelőink számára a szerelés nemcsak egy munka, hanem hívatás!

Fűtés- és gázszerelő Dunabogdány minden zónájában

Hozzáértő fűtésszerelő specialistáink, nemcsak a fűtésrendszer javítását vállalják, hanem régi elavult rendszerek korszerűsítését is, hogy minél gazdaságosabban üzemeljenek. Hívjon bennünket Dunabogdány területéről is, ha modernebb fűtéstechnológiát szeretne megvalósítani otthonában, aminek sokkal alacsonyabb a fogyasztása, mint a réginek. Bízzon szaktudásunkban, nem fog csalódni!

Dugulás elhárítási szolgáltatások kedvező áron

Zsíros szennyeződések, törmelékek vagy lefolyókba nem való holmik következtében létrejött dugulások, nemcsak lakáson belül fordulhatnak elő, hanem épületen kívül is, amit tapasztalt munkatársaink, korszerű gépekkel, gyorsan és hatékonyan megoldanak. A duguláselhárítás mellett, karbantartást, fertőtlenítést, szagtalanítást is vállalnak szerelőink, az ügyfél kérésére.