Amennyiben kiváló duguláselhárítóra, fűtésszerelőre, gázszerelőre van szüksége, minket bármikor elérhet! Ha a Dunakeszi otthonába nem megfelelően lett üzembe helyezve gázkészüléke, fűtésrendszere vagy lefolyó rendszere, az nagyon kellemetlen helyzetet jelenthet egész családja számára. Fontos, hogy mindig hozzáértő szakember végezze el a munkát, mert így lesz biztonságban Ön és családja, valamint az otthona is.

Fűtés- és gázszerelő egy helyen

Rendkívül hozzáértő, tapasztalt gázszerelő és fűtésszerelő várja az Ön hívását is Dunakeszi városából. Minden esetben árajánlatot teszünk, amiben nincsenek rejtett költségek, és azonnal indulunk a helyszínre. Korszerű gépekkel, felszerelésekkel végezzük el a ránk bízott munkát. Gyorsan és jól dolgozunk, nem hagyunk felfordulást magunk után! Az általunk elvégzett munkánk, garanciálisak! Velünk sok pénzt és időt takarít meg!

Duguláselhárítás a hívatásunk

Szervizközpontunkban, azonnal reagálunk az ügyfelek hibabejelentésére, és  rögtön kimegyünk a helyszínre, hogy felmérjük a hiba okát. Duguláselhárítás munkák minden esetben szakmai tudást igényel, és ennek megfelelően végezzük el a ránk bízott feladatokat. A makacs majdnem dugulás minden esetben csak korszerű gépekkel és tapasztalt szakemberekkel oldható meg. Bízzon munkánkban és szakembereinkben!