Regisztrált fűtésszerelőink, gázszerelőink és duguláselhárítóink, nemcsak a fűtésrendszer javítását vállalják, hanem régi elavult rendszerek korszerűsítését is, hogy minél gazdaságosabban üzemeljenek. Modern technológiával működő gépeink és felszereléseink lehetővé teszik, hogy az Ön otthonában lévő rendszerekben keletkező hibákat, gyorsan és jól elhárítsuk. Bizalommal hívjon bennünket Dunavarsány területén is!

Fűtés- és gázszerelő Dunavarsány településén

Gondja van gázkészüléke vagy fűtésrendszere karbantartásával, javításával? Hívja vállalkozásunkat! Bízza tapasztalt szakembereinkre a szerelést, javítást vagy korszerűsítést. Biztonsága legyen mindenekelőtt a legfontosabb, ne dolgoztasson hozzá nem értő emberekkel! Gázszerelő és fűtésszerelő szolgáltatásunk korrekt árakkal működik, hogy minden ügyfelünk megtalálja számítását nálunk!

Duguláselhárítás gondjait levesszük vállairól!

Több éves tapasztalattal és korszerű felszereléssel olyan duguláselhárítás szolgáltatást nyújtunk, ami napjaink minden előírásának megfelel. Nehezen elhárítható dugulások nemcsak lakáson belül fordulhatnak elő, hanem épületen kívül. Szakembereink megoldják, bármilyen problémája legyen a dugulással kapcsolatban. A csatorna és lefolyók tisztítás mellett karbantartást, fertőtlenítést, szagtalanítást is végezünk.