Ha szakemberválasztásról van szó, akkor legtöbben nagy gondban szoktunk lenni. Mi alapján tegyük le a voksot egyik vagy másik profi mellett? Legyen elsődleges az ár, vagy vannak ennél sokkal lényegesebb tényezők? Fűtésszerelés és a rendszer ellenőrzése kapcsán igyekszünk most néhány hasznos tanácsot adni.

Az ár nem minden!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a túlontúl olcsón dolgozók felé érdemes kétkedve fordulni. A minőségi munkának megvan a maga ára, de mégsem kell, hogy csillagászati legyen az. A kiszállási díjat sokan már nem számolják fel, vagy beépítik azt az árképzésbe. Nem mindegy az sem, milyen gyorsan képes rendelkezésre állni a szakember. Ha fűtés kerül szóba, akkor bizony a biztonság és a mihamarabbi javítás kiemelt jelentőséggel bír.

Fontos a megbízhatóság!

Minden évben sokat hallani arról, hogy az elavult, nem megfelelően működő, hibás fűtési rendszerek emberéleteket is követelhetnek. Mindezt feltétlenül meg kell előzni, tehát korántsem elhanyagolható a megfelelő szakember közreműködése. Ha nem hív vissza, homályosan fogalmaz az árakat illetően, vagy nem érkezik a megbeszélt időpontban, az már sokat elárul a várható színvonalról. Előzze meg a bajt profi segítséggel!