Cégünk, csak úgy mint az elmúlt évtizedekben, ma is és a jövőben is minden munkájára garanciát vállal. Szakembereink tapasztalata, szakmai tudása, minden feltételét megteremtik annak, hogy az általuk végzett munkával kapcsolatban ne hagyjunk kérdéseket.

Munkáink során minden apró részletre kiterjedően széleskörűen figyelünk munkavégzésünk során, mint technikai, mind higiéniai, mind komfort szempontjából, így Önnek a maximális szolgáltatásokat nyújtva biztosítjuk komfortérzetét, így a garancia életbelépésére csak pár alkalommal volt szükség!

Az Vitéz Ádám E.V. csapata!Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.