Vállalkozásunk szerelői készséggel és szakértelemmel végzik munkájukat, legyen az gázszerelő munka, fűtésszerelő feladat vagy duguláselhárítás. Számunkra nem jelent gondot, ha éjjel történik a meghibásodás, gyorsan a helyszínre érkezünk és mielőbb elhárítjuk a hibát. Ne várjon sokáig a hiba bejelentésével, ha Pomáz környékén él, mert az csak nagyobb költségeket és több munkát vonz maga után!

Pomázon fűtés- és gázszerelő

Regisztrált fűtés-és gázszerelő várja hívását Pomázon és környékén. Keresse tapasztalt munkatársainkat, ha felújítani, karbantartani, vagy csak egyszerűen ellenőriztetni szeretné fűtésrendszerét. Nagyon fontos, hogy a rendszer üzembe helyezése előtt, szakemberrel ellenőriztesse az otthonában lévő gázkészülékeket. A családja és saját biztonsága mindennél fontosabb!

Bízza szakembereinkre duguláselhárítás gondjait

Dugulást észlelt otthonában? Azonnal hívja szakértő csapatunkat, hogy minél előbb levegyük vállairól ezt a kellemetlen gondot! Rövid időn belül, a legkorszerűbb gépekkel, felszerelésekkel érkezünk a helyszínre. Ha időben hív, falbontás nélkül megoldjuk a ránk bízott feladatot és minden esetben, tisztán adjuk át a helyet!