Gondja van Göd térségében a működő gáz vagy fűtésberendezéseinek karbantartásával, javításával? Hívjon minket! Bízza tapasztalt szakembereinkre a szerelését, javítását, mert így későbbiekben is biztonságban érezheti magát. A tervezéstől a kivitelezésig segítünk Önnek a rendszerek felújításában, amiért méltányos árat kérünk cserébe. Ránk mindig számíthat, akár Gödön is!

Fűtés- és gázszerelő csapat várja hívását Gödön

A fűtésrendszerek és gázkészülékek javítása, korszerűsítése, minden háztartásban időszerűvé válnak egy-két év után. Cégünk tapasztalt gázszerelő és fűtésszerelő szakemberei, garanciával vállalják a fűtésrendszer átmosását, a régi radiátorok lecserélését és áthelyezését. Meglepően méltányos árakkal dolgozunk, hogy minden hibabejelentő ügyfelünk gondolkodás nélkül, minket válasszon!

Hiteles duguláselhárító szakemberek

Legtöbb esetben a makacs dugulás megszüntetése nem oldható meg házilag, mert olyan gépekre és eszközökre van szükség, amikkel Ön nem rendelkezik. Ha segítséget kér tőlünk, a duguláselhárítás szakembereink magukra vállalják ennek a kellemetlen helyzetnek a megoldását! Nagyon rövid időn belül  magasnyomású mosó technológiával, vagy spirálos módszerrel elhárítjuk akár a belső vagy házon kívüli dugulást!