Az otthon melege érdekében nem mehetünk el a fűtési rendszer megfelelő átvizsgálása és üzemelése mellett. De vajon honnan tudhatjuk, hogy hozzáértő kezekre bízzuk-e a javítást? A szakemberek közötti választás sokszor korántsem egyszerű, ám van néhány trükk, amivel sikerülhet a széles kínálatból választani.

Olcsó húsnak híg a leve

Az ismert mondást akkor is érdemes szem előtt tartani, ha szakemberválasztásra kerül sor. A meglepően olcsó, a piaci árak alatt dolgozó cégek nem biztos, hogy azt a színvonalat nyújtják, amire valójában szükségünk lenne. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy mennyiért vállalják a munkát, és inkább a korrekt árakat választani, mint a túlságosan alacsonyakat. Sokat elárul a szakemberről az, hogy ad-e korrekt árajánlatot, vagy inkább fogalmaz homályosan akkor, amikor a várható költségekről érdeklődik.

Megbízható, gyors rendelkezésre állás

A fűtési rendszerek azért is érdemelnek különös figyelmet, mert a legkisebb meghibásodás is komoly baleseteket okozhat. Hiba esetén azonnal szükség van a szakember munkájára. A folyamatos rendelkezésre állás és a megbízható helyszínre érkezés szintén jó pontnak számítanak és a választani kívánt profi mellett szólnak.