Budapest II. kerületében él és szüksége lenne megbízható szerelőkre? Bátran forduljon hozzánk, hisz bármilyen téren is probléma merült fel otthonában, szakembereink segíteni tudnak Önnek.  Vállalunk dugulás elhárítást, gázkészülék –és gázvezeték szerelést, fűtésszerelést, vízszerelést és villanyszerelést. Keressen fel bennünket, mert a hozzáértő szakembereink nem okoznak csalódást és meg lesz elégedve munkánkkal.

Fűtés-és gázszerelés szakképzett kollégáktól

Nem talál egy jó szakembert, aki a fűtési szezon előtt rendbe hozná a meghibásodott radiátorokat? Ne keressen sokáig, nálunk megtalálja, amit keres. Jó áron, garanciával vállalunk fűtésszerelést a II. kerület térségében.  Egy lakás fűtésrendszerét már jó előre a tél beállta előtt érdemes egy szerelővel megnézetni, aki időben kiküszöböli a felmerülő problémát. Nem érik majd meglepetések a fűtésszezon alatt, hisz az időben és jól elvégzett munka meghozza gyümölcsét. Gázszerelés terén is igénybe veheti a szolgáltatásainkat, ha valamilyen gond merülne fel a lakásában. Kollégáink pénztárca kímélő és időtálló munkája tetszeni fog Önnek.

Duguláselhárítás és vízszerelés

A II. kerületi munkásaink dugulás elhárítást és vízszerelést is vállalnak. Széles szaktudással rendelkeznek, így bátran rájuk bízhatja a lefolyók kitisztítását valamint a vízcsapok és csövek lecserélését, megjavítását. Egy csőtörés vagy egy dugulás nagy kellemetlenségeket tud okozni, de csapatunk tagjai elbánnak a felmerülő problémákkal.