Korrekt árakon szeretné fűtésrendszerét, gázkészülékeit vagy lefolyó rendszerét felújítani vagy lecserélni? Hívja cégünket! Tapasztalt és fiatalos fűtésszerelő csapatunk, gyorsan és szakszerűen megoldja gondjait, nem kell attól tartania, hogy a tél folyamán fázni fog vagy nem lesz meleg víz, otthonában. Korszerű gépeinkkel gyorsan és jól dolgozunk, már évtizedek óta. Bízzon munkánkban, nem fog csalódni, ha Inárcs térségéből hív!

Fűtés- és gázrendszerek, tervezéstől – kivitelezésig

Cégünknél olyan gázszerelő és fűtésszerelő szakemberek várják hívását, akik teljes körű segítséget nyújtanak, bármilyen meghibásodás történjen otthonában. Rögtön és díjmentesen elvégzik a felmérést majd, alacsony árak mellett, ha szükséges lecserélik, átalakítják, megjavítják, kitisztítják készülékeit.  Az általunk szervizelt gáz és fűtésrendszerek a teljes biztonságot szavatolják!

Inárcson duguláselhárítás felsőfokon

A makacs dugulások sok fejtörést okoznak minden háztartásban. Azért vagyunk mi, hogy ezt a problémát megoldjuk Ön helyett. Korszerű gépeinkkel és duguláselhárítás feladatokban jártas szakembereinkkel, rövid időn belül elhárítjuk a dugulást, falbontás nélkül. Igyekszünk a lehető legkisebb felfordulást okozni, hogy ne kelljen utánunk hosszú órákig takarítani. Minőségi munkánk, garanciális! Korrekt áraink lehetővé teszik, hogy velünk dolgoztasson akár Inárcs területén is!