Vízkőlerakódás a WC-ben? Eldugult lefolyók? Fűtésszerelés a téli szezon előtt? Számos olyan terület van otthonunkat illetően, ahol a szakemberek segítsége nélkülözhetetlen. Annak érdekében, hogy a hosszú távon, zökkenőmentesen működjenek az otthonához tartozó rendszerek, bízza a munkát profikra!

Duguláselhárítás és vízszerelés a IX. kerületben

A lefolyók nem megfelelő használata, valamint a vízkövesedés gyakran okoznak problémát a konyhában, fürdőszobában és a toalettben. Vízszerelő szakember segítségével gyorsan a múlté lehetnek a felmerült gondok, és a lefolyók újra átjárhatóak, és tökéletesen működőek lehetnek ezek a helyiségek. Hívja IX. kerületi szakembereinket!

Fűtésszerelés és villanyszerelés akár azonnal

A fűtési rendszerek korszerűsítése, valamint azok ellenőriztetése kiemelt jelentőséggel bír a biztonság érdekében. Hasonlóképp hozzáértést követelnek meg az elektromos rendszerek, melyek javításával szintén nem célszerű házilagosan kísérletezni. Fűtésszerelés és villanyszerelés kapcsán is otthonosan mozognak szakembereink, válassza a IX. kerületben is a profizmus, a korszerű felszerelések és a munkaidő szempontjából rugalmas hozzáállást! Akár hétvégén is állunk rendelkezésére.