Egy idő után, minden lakásban előfordulhat lefolyó dugulás, gázcsap meghibásodás, amit nem célszerű saját fejünk után, javítani vagy szerelni, inkább hívjon szakembert! A gázszerelő, a vízszerelő, szakszerűen megoldja azt a kellemetlen problémát, amit Ön, csak jobban elrontana. Sokkal pénztárca kímélőbb az a módszer, amit mi alkalmazunk, sőt munkánkért garanciát vállalunk és különböző kedvezményekben is részesítjük.

Duguláselhárítás a nap minden órájában

Ha bármilyen probléma merül fel otthonában a konyhai mosogatóval, a zuhanyzóban, a fürdőszobai mosdóval vagy a WC- lefolyóban, bizalommal hívja tapasztalt szakembereinket, akik gyorsan és precízen elhárítják a háztartásukban keletkezett makacs dugulásokat is. Bármely időpontban, akár ünnepnapokon is állunk rendelkezésére Kelenföldön!

Kelenföld tapasztalt szerelői mindig készen állnak!

Ha már mindent kipróbált az otthonában jelentkező dugulás megszüntetése érdekében és munkája sikertelen volt, akkor itt az ideje, hogy bizalommal forduljon cégünkhöz!  Nemcsak a duguláselhárítás területén vagyunk profik, hanem a gázszerelő és a vízszerelő munkatársaink is, kiváló és alapos munkát végeznek. Munkánk végeztével, mindig elégedett arcok tekintenek vissza ránk.