Ahogy egyre hűlnek a napok, egyre fontosabb, hogy az emberek megfelelően felkészüljenek a télre. A téli hónapokban pedig mindenki azt szeretné, hogy biztonságban és melegben legyen.

Mindent elvégzett a téli szezon előtt?

Most nyugalmat szeretnénk biztosítani mindenkinek a kazánokkal kapcsolatos tanácsokkal és tippekkel a hideg elleni küzdelemhez. A kazán kiváló állapotának fenntartása érdekében elengedhetetlen annak biztosítása, hogy kazánját évente karbantartsák. A kazán karbantartásának biztosítása azt jelenti, hogy hatékonyabb és kevésbé hajlamos a hibákra, ami a karácsonyi időszakban problematikus lehet, mivel a mérnökök rendkívül elfoglaltak ebben az évszakban. Egyesek azt gondolhatják, hogy a téli szezon egy vagyonba kerül nekik a fűtésszámlákon, de ennek nem kell így lennie.

Például a szobahőmérséklet egyszerű csökkentése egy fokkal akár 10 százalékkal is csökkentheti a fűtési számlákat. Ha valamelyik helyiségeket nem gyakran használják, kapcsolja alacsonyabb fokozatba a TRV-t (termosztatikus radiátorszelep), hogy ne pazarolja a hőt egy használaton kívüli helyiségre. Az egyik legjobb télen az, amikor a hidegből bejut egy meleg, kényelmes otthonba, de ez azt jelenti, hogy a fűtést a kirándulás idején bekapcsolva kell hagyja. Most azonban menet közben is szabályozhatja a fűtést egy szabályzó segítségével. Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy melegítse otthonát telefonjáról, ügyelve arra, hogy egyenletes legyen, amikor visszatér a karácsonyi vásárlásból például. Az Ideal Touch Connect mostantól az Amazon Alexa-val is működik, így, ha nem akar az ágy vagy a kanapé kényelméből elmozdulni, elmondhatja Alexának, hogy kapcsolja be a fűtést az Ön számára. Az Ideal Touch Connect segítségével optimalizálhatja a rendszerét, így csak a minimálisan szükséges energiát használja fel. Az alkalmazáson keresztül távolról is szabályozhatja a fűtést, így, ha úgy dönt, hogy még csak egy kávét fogyaszt a városban, késleltetheti a fűtés bekapcsolását, vagyis egy üres ház fűtésére nem pazarlódik energia.