A mai társadalomban egyre nagyobb fontossággal bír az egészség és a testápolás iránti elkötelezettség, az okos WC pedig a legjobb megoldást kínálja a teljes személyes higiéniára a víz hozzáadásával a legegyszerűbb személyes wellness-rutin biztosításához. A kivételes személyes higiéniára tervezett beépített technológiával az okos WC teljes tisztítást, gondoskodást és kényelmet biztosít.

Az okos WC extrái

Az intelligens funkciók, az egyszerű használat és a vonzó design a végső jólétet hozza a fürdőszobába, és vonzza vásárló ezreit nap mit nap. A távirányító gyorsan beállítható és intuitív módon van tervezve, így mindenki számára  könnyen érthető és használható. A távirányító büszkeségének köszönhetően az okos WC egy oldallapot is tartalmaz, amely egyszerű módon szabályozza az alapvető tisztítási és szárítási funkciókat. A fúvóka működési mozgása többféle vízi lehetőséget biztosít az egyéni igényeknek megfelelően. A meleg levegő kellemes szárítási élményt nyújt a tisztítás után. Az okos WC-nek emellett állítható a vízhőmérséklete. Az éjszakai fény a WC-hez vezeti, majd anélkül, hogy bekapcsolná a fürdőszobai fényt, tehát igazi luxus élményt biztosít a WC. A fúvókának különböző pozíciói vannak a pontos beállításhoz minden felhasználó számára.

Okos WC

Okos WC

Az okos WC technológiájának segítségével választhat az első vagy a hátsó tisztítás között, és szabályozhatja mind a fúvóka helyzetét, mind a víz hőmérsékletét. Intim gondoskodás, amely a legkényelmesebbet biztosítja a különösen érzékeny területen is. Gyors és egyszerű telepítéssel változtassa a WC-t egy igazi higiéniai élménnyé. Az okos WC a víz tisztításának élvezetét biztosítja a hagyományos WC-kkel szemben. Az okos WC ülések kompatibilisek a WC kagylók többségével legyen az rombusz, kerek vagy éppen négyzet alakú. Speciálisan azok számára készült akik a víz forradalmához szívesen csatlakoznak, és a tisztítási valamint szárítási funkciókat nem hagyományos módon szeretnék megvalósítani.