A mobilfűtés felszerelése rendkívül egyszerű procedúra, mindössze egy csavarhúzóra van szüksége hozzá. A megvásárolt elektromos radiátorból könnyen varázsolhat mobilfűtést az Atlantic elektromos radiátorokhoz tervezett görgős láb használatával.

A lábat nagyon könnyű felszerelni, így a radiátort bármikor le is veheti, és ott használhatja, ahol csak szeretné, a fűtésszezon végén pedig el is teheti azt a szekrény mélyére. A görgős láb bármilyen típusra felszerelhető, hiszen univerzális, a csomagjában találhat egy pár lábat illetve két csavart. Először a tartókeretet kell felszerelni, ezt pedig úgy teheti meg, hogy kiakasztja a rögzítő fület, a keretet tolja lefelé, vagy felfelé emeli, azután pedig megdönti, az utóbbi abban az esetben végezhető el, ha radiátora a falon van.

Vannak kétlyukú típusok is, ezekkel nagyon kell vigyázni, jól meg kell figyelni, hogy a csavar a megfelelő lyukba kerüljön. A fülek, amelyek a lábon találhatók mindenképpen az elektromos radiátor szellőzőrácsába kell akasztani, amely a radiátor alján található. Ezután rögzítheti a csavart, ellenőrizze, hogy az a helyén van e, de ne húzza meg túl erősen, majd állítsa a lábára a radiátort, és már készen is van a mobilfűtés.