Duguláselhárításra lenne szüksége otthonában, de nem tudja, kihez forduljon? Szeretné átnézetni az otthonához tartozó fűtési rendszert, viszont nem tud rászánni csillagászati összegeket? Egy sor olyan ház körüli teendő akad, amelyhez a lelkesedés nem elég, hanem szakértelemre is szükség van. Ilyenkor érdemes profikat hívni a feladatra.

Duguláselhárítás bontás nélkül

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a konyhában, fürdőszobában vagy toalettben előforduló dugulások nagy része bontás nélkül orvosolhatóak, mindössze a dugulás helyének és jellegének megtalálására van szükség hozzá. Szakemberhez fordulva a kamerás cső-, és csatornavizsgálattal mindez egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Bontás nélküli, profi munka hozzáértőkkel!

Gázszerelő és fűtésszerelő nem csak a téli időszakban!

A gázszerelő és a fűtésszerelő munkájára legtöbben csak akkor gondolunk, ha valami baj van a rendszerrel. Fontos lenne pedig minden szezon előtt átnézetni gázszerelő, fűtésszerelő segítségével azt, hiszen így az esetleges hibák időben kiszűrhetőek. Pestszentimre területén is forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik elérhető áron végzik el a szükséges munkálatokat!