Ha megunta régi radiátorát, vagy már nem fűt eléggé, akkor lakásában szükséges, hogy radiátort cseréljenek. A radiátor csere nagy gondot okoz, de egy profi szerelő pillanatok alatt elvégzi a munkálatokat.

A radiátor csere folyamata

A radiátor csere során az első lépés, hogy leszerelik a régi fűtőtestet, és az elzárókat. Ezután következik a kellemetlenséget okozó munkafolyamat, a régi radiátortartók kivésése. Ezek után következik az új elzárók felszerelése, és ez után a munkálat után lehetőség van, a fűtőtest mögötti falfelület festésére. A fentebb említett munkálatok befejezése után az új radiátorok felszerelése következik.

A fűtőtest csere költségei

Ha radiátort szeretne cserélni lakásában, akkor a következő költségekre számítson: az fűtőtest ára, az új elzáró szelepek ára, a radiátor falra való felszereléséhez szükséges segédanyag ára, és a szerelés ára. Minden féle képen számoljon arra, hogy a munkafolyamat során komplikációk léphetnek fel. A problémát okozhatják régi csövek, vezetékek, és ez esetben plusz költségre számítson. Ne rettegjen a fűtőtest cserétől, mert a professzionista emberek szempillantás alatt elvégzik a munkálatokat.