Cégünknél a duguláselhárítás csakis a legmagasabb szinten történik! Ha, a mi segítségünket kéri, nem kell attól tartania, hogy egy nap vagy egy hét múlva ismét lefolyódugulással kapcsolatos gondjai lesznek. Ügyfelünk igényeire mindig odafigyelünk és igyekszünk a tőlünk telhető legrövidebb úton megoldani. A duguláselhárítás eszközei és gépei manapság már olyan fejletek és korszerűek, amelyekkel tapasztalt szakembereink a legtökéletesebb munkára képesek.

Professzionális gázszerelő és fűtésszerelő

Régiakadémiatelep minden otthonából várjuk ügyfeleink hívását, gáz- valamint fűtési berendezések meghibásodásának esetén. Ne habozzon tőlünk segítséget kérni, mert cégünk gázszerelő és fűtésszerelő munkatársai kifogástalan munkát végeznek és minden típusú hiba elhárításakor a helyzet magaslatán állnak, ugyanis nálunk nincs olyan, hogy „lehetetlen”. Gázszerelő munkatársunk optimális körülmények között hibátlan munkát végez, legyen az, gázüzemű berendezések javítása, beüzemelése vagy szervizelése.

Kitűnő gázszerelő Régiakadémiatelep területén

A gázszerelés egy olyan összetett és veszélyes munkafolyamat, amihez nem ajánlott senkinek hozzáfogni, csakis hozzáértő szerelő oldhatja meg ezt a kellemetlen gondot. A hozzáértő és jártas gázszerelő minden helyzetben képes megoldani a ráváró munkát, feladatot. Cégünknél nincs hiány az ehhez hasonló és ilyen képzetséggel rendelkező szakemberekből. Hívjon bizalommal! Számunkra ügyfeleink kívánsága és óhaja, mindenekelőtt áll!