Munkaközösségünk minden dolgozója akár a gázszerelő vagy a fűtésszerelő, sok éves tapasztalattal és szakmai tudással, várja minden ügyfél hívását, bármilyen szakmába vágó problémáról legyen is szó. Alapos és precíz munkát végzünk, korrekt árakkal. Ránk bármikor lehet számítani az év 365 napján!

Duguláselhárítás Rendessytelep területén

Ha otthonában lefolyódugulás történik és elönti a víz akár a konyhát vagy a fürdőszobát, mindenki szinte pánikba esik, és mindent megpróbál, hogy a dugulást elhárítsa saját kezűleg. Ebben az esetben célszerű bennünket megkeresni, mert korszerű gépekkel és szakemberekkel rövid idő alatt megszüntetjük a makacs dugulást. Minden esetben garanciális és tiszta, higiénikus munkát végzünk!

Gázszerelő, fűtésszerelő – mindig rendelkezésére állunk!

Mi nemcsak a gázkészülékek, berendezések javításával foglalkozunk, hanem a fűtésrendszerek átalakításával, modernizálásával, áthelyezésével is. Ha arra van szükség, akkor a tervezéstől egészen a kivitelezésig elvégezzük a szükséges munkálatokat. Kérjen árajánlatot és annak hallatán, biztosan minket választ! Ügyfélszolgálatunknak köszönhetően a hét bármely napján hívhat, akár ünnepnapokon is a rendelkezésére állunk előre egyeztetés után.