Fűtésszerelés, fűtésrendszer javítás, korszerűsítés minden háztartásban időszerűvé válik egy pár év után. Cégünk fűtésszerelő munkatársai garanciával vállalják a fűtésrendszer átmosását, a régi radiátorok lecserélését és az áthelyezését is. Meglepően méltányos árakkal dolgozunk! Az általunk elvégzett munkáért jótállást vállalunk. Eddigi ügyfeleink maximálisan elégedettek voltak, újra és újra visszatérnek hozzánk.

Gázszerelő mestervizsgával

Régi bérházak gázrendszerében sokkal gyakoribbak a problémák, mint az új építésű házaknál, lakásoknál. Bármilyen meghibásodást észlel az otthonában lévő gázkészülékeknél, vegye fel gázszerelő kollegánkkal a kapcsolatot, mert ő ingyen felméri a hiba okát, helyét és az Ön számára kedvező áron elhárítja a bajt.

Duguláselhárítás gyors segítséggel

Nehezen elhárítható dugulások nemcsak lakáson belül fordulhatnak elő, hanem épületen kívül is, amit tapasztalt munkatársaink, korszerű gépekkel, gyorsan és hatékonyan megoldanak. A csatorna és lefolyók tisztítás mellett karbantartást, fertőtlenítést, szagtalanítást is végeznek, az ügyfél kívánságára.  Nálunk a duguláselhárítás ügyfélszolgálat non-stop elérhető!