Kilyukadt a radiátora vagy felújítaná lakása fűtésrendszerét? Ne keresgéljen, hívjon bennünket, mert nálunk megtalálja azt a fűtésszerelő szakértőt, aki otthonában kedvező áron megoldja a fűtéssel kapcsolatos hibákat. De ha építkezik, felújít, vagy a fűtésrendszerét modernizálná, az sem jelent gondot számunkra, hiszen szerelő csapatunk a legjobbak egyike. Az általunk elvégzett munkáért garanciát vállalunk és megpróbálunk minél kisebb felfordulást okozni.

Duguláselhárítás korszerű technológiával

Legtöbb esetben a duguláselhárítás nem oldható meg házilag, mert olyan gépekre és eszközökre van szükség, amikkel Ön nem rendelkezik. Mi magunkra vállaljuk ennek a kellemetlen helyzetnek a megoldását! Hívjon bátran és nagyon rövid időn belül  magasnyomású mosó technológiával, vagy spirálos módszerrel elhárítjuk akár a belső vagy házon kívüli dugulást is.

Gázszerelői garanciális munkálatok

Nálunk megtalálja azt a gázszerelő mesterembert, aki megbízható, tapasztalt és jól képzett. Feladatköre: a gázkészülékek és a gázrendszerek javítása, karbantartása, cseréje beüzemelése. A felsorolt munkákért garanciát vállalunk és nagyon rövid idő alatt el is végezzük.