A duguláselhárítás, gázszerelés és a fűtésszerelési technikákat nap, mint nap alkalmazzuk, és ugyanakkor figyelemmel kísérjük a piacra kerülő legújabb technológiai módszereket, hogy bármilyen meghibásodást szakszerűen és gyorsan el tudjunk hárítani. Hívhat a nap minden órájában, mi gyors segítséget nyújtunk, alacsony árakkal!

Gáz és fűtésrendszerek szervizelése

Sashalom területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gázszerelő hívható, aki Sashalmon belül ingyenes kiszállással felméri a hiba okát és méltányos áron, rövid időn belül elvégzi a rábízott feladatot. Csapatunk munkatársai minden gázszerelési munkát a legmagasabb színvonalon végeznek el, így kezeskednek az Ön biztonságáért.

Fűtésrendszerek: tervezéstől-kivitelezésig

Olyan nagyszerű, tapasztalt, fűtésszerelő szakembert ajánlhatunk Önnek, aki a csapatunk kiváló és kötelességtudó munkatársa. Jól képzett, gyakorlott kollegánk bármikor segítséget nyújt azoknak az ügyfeleinknek, akik igényt tartanak munkájára. Korrekt árak mellett vállaljuk gázkészülékek, gázrendszerek karbantartását, javítását, cseréjét és beüzemelését. Ha lecserélné régi, elavult rendszerét azt is megoldjuk a tervezéstől a kivitelezésig. Vegye fel velünk a kapcsolatot!