Korrekt árakon szeretné fűtésrendszerét felújítani vagy lecserélni? Hívja cégünket! Tapasztalt és fiatalos fűtésszerelő csapatunk, gyorsan és szakszerűen megoldja a fűtéssel kapcsolatos gondjait, nem kell attól tartania, hogy a tél folyamán fázni fog otthonában. Feladatkörünkbe tartozik a padlófűtés tervezése és kivitelezése is, amit az ügyfeleink megelégedésére a legmodernebb technikákkal oldunk meg.

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépekkel, felszerelésekkel

Szerelőink készséggel segítenek Önnek abban, hogy hogyan előzze meg a lefolyók, csőrendszerek eldugulását. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár személyesen, de elérhet bennünket telefonon vagy a neten is, ha szüksége van szakmai tanácsokra! Otthonában gond adódott a lefolyó rendszerével és már csak a szakember segíthet? Forduljon hozzánk bizalommal!

Gázkészülékek karbantartása, javítása

Vállalkozásunkban olyan gázszerelő szakemberek várják hívását, akik teljes körű segítséget nyújtanak. Rögtön és díjmentesen elvégzik a felmérést majd, alacsony árak mellett, ha szükséges  lecserélik, átalakítják, megjavítják, kitisztítják az otthonában lévő gázkészülékeket.  Az általunk szervizelt gázkészülékek teljes biztonságot jelentenek az Ön számára.