Vállalatunk által megtervezett és kivitelezett fűtésszerelések mindig hibamentesen történek, hogy ügyfelünk számára rövid időn belül megtérüljön a fejlesztésre fordított pénz. Velünk csak spórolni lehet! Hívja tettre kész fűtésszerelő munkatársainkat! Mi a magasabb komfortért és alacsony energiafogyasztásért kezeskedünk.

Duguláselhárítás szakértelemmel és olcsón

Ha eldugult lefolyója, hívjon bennünket bizalommal! Soroksáron alacsony árakkal, a legjobb szaktudással, kedvező feltételek mellett a legkorszerűbb gépekkel dolgozunk. A legrövidebb idő alatt a helyszínen vagyunk, felmérjük a helyzetet, és máris hozzákezdünk a duguláselhárítás munkálataihoz. Tisztában vagyunk, hogy ilyen esetekben minden perc számít, ha meg akarjuk kímélni értéktárgyaikat az elázástól vagy teljes megsemmisüléstől.

Gázszerelés regisztrált gázszerelőkkel

Ha előzőleg szabálytalanul nem rendeltetésszerűen lett üzembe helyezve gázkészüléke, mindenképpen hívjon bennünket, mert regisztrált gázszerelő munkatársunk az előírt szabályoknak megfelelően üzembe helyezi készülékét. Garanciális javítást minden esetben csak a saját munkatársaink munkája után vállalunk.