Minden lakásban, a gázkészülékek biztonságos üzemeltetéséhez, célszerű egy évben akár többször is elvégeztetni a szervizelési munkálatokat, hozzáértő gázszerelő szakemberrel. Nem kizárt, hogy pont a leghidegebb napokon éri meglepetés azt, aki nem gondoskodott idejekorán a gázkészüléke karbantartásáról. Mi alacsony árakon tudunk foglalkozni az Ön otthonában lévő összes gázkészülékkel, annak érdekében, hogy zökkenőmentesen működjenek hosszú távon.

Fűtésszerelő, gázszerelő gyors kiszállással

Csapatunk arról híres, hogy a lehető leghamarabb a helyszínre érkezik, ahol a fűtésszerelő rögtön hozzáfog a hiba elhárításához. Az elhanyagolt fűtésrendszer, károsítja annak alkatrészeit, ezáltal megnő a fogyasztás is. A fűtésszezon előtti karbantartás szükségszerű és halaszthatatlan. Kérje segítségünket! Mi minden ügyfelünk kérését teljesítjük, szakmailag!

Duguláselhárítás Svábhegyen

Vállakózásunk minden szakembere arra törekszik, hogy minden ügyfél, 100%-ban meg legyen elégedve az elvégzett munkával. A duguláselhárítás olyan összetett és kellemetlen munka, amit csak szakemberre érdemes bízni. Munkánk során már sok lehetetlennek tűnő duguláselhárítást sikerült megoldanunk, ami a felkészültségünket és professzionalizmusunkat igazolja! Keressen minket, mert a mi munkánkat mindig siker koronázza!