Cégünk előre meghatározott, korrekt árakkal dolgozik, így nem fordulhat elő, hogy plusz vagy rejtett kiadásokkal kell, majd utólag számolnia. Akár fűtésszerelésre vagy gázszerelésre tart igényt, mi sürgősen megoldjuk kellemetlen problémáját, korszerű gépekkel és kiváló fűtésszerelő szakemberekkel. Még időben forduljon hozzánk, hogy fűtésrendszerét a tél beállta előtt szervízelni tudjuk.

Biztonságos gázszerelés

A gázszerelési gondokat időben és csírájában kell elfojtani, ha nem szeretnénk nagyobb bajt vagy katasztrófát. A gázkészülékek kifogástalan működése, családja és saját maga biztonságát szavatolja. Ne sajnálja az időt és a fáradságot, hívjon bennünket, ha bármilyen apró hibát észlel. Regisztrált gázszerelő kollegánk azonnal orvosolja az Ön által felfedezett hibákat.

Duguláselhárítás Széchényihegy területén

Ahhoz, hogy lefolyói hosszú ideig zökkenőmentesen működjenek, célszerű bennünket hívni, mert korrekt áraink mellett számos kedvezményben is részesítjük. Tapasztalt munkatársaink helyrehozzák a nem megfelelően összeszerelt csőrendszereket, lefolyórendszereket, és ha szükséges többszöri karbantartást is elvállalnak. Számunkra fontos, hogy a duguláselhárítást követően fertőtlenítsük és szagtalanítsuk az egész rendszert. Ha alapos munkavégzést szeretne profi szakemberektől, hívjon bátran!