Korrekt áron szeretné fűtésrendszerét, gázkészülékeit vagy lefolyórendszerét felújítani, lecserélni? Hívja cégünk tapasztalt és fiatalos fűtésszerelő, gázszerelő, duguláselhárítás szakembereit, akik gyorsan és szakszerűen megoldják gondjait, nem kell attól tartania majd, hogy a tél folyamán fázni fog vagy nem lesz meleg víz az otthonában. Minőségi munkánk, garanciális Tárnokon is!

Fűtésrendszerek és gázkészülékek karbantartása, javítás

Cégünknél olyan szakemberek várják hívását, akik teljes körű segítséget nyújtanak. Azonnal és díjmentesen elvégzik a felmérést és méltányos árak mellett, lecserélik, átalakítják, megjavítják, kitisztítják az otthonában lévő gázkészülékeket, fűtésrendszereket.  Az általunk szervizelt, felújított gázkészülékek, tökéletes biztonságot jelentenek az Ön és családja számára. Bízzon munkánkban, nem fog csalódni!

Lefolyórendszerek dugulás elhárítása Tárnokon

Cégünk már évtizedek óta a leghatékonyabb szolgáltatást nyújtja Tárnok területén is. Családi házak, lakások, üzemek csatornarendszerében vagy a lefolyókban történt dugulásokat környezetbarát módszerekkel hárítjuk el. Minden esetben, csak tiszta vízzel dolgozunk, akár házon belül vagy kívül történt a dugulás. Hívjon bizalommal, mert mi jelentjük az Ön számára, a tökéletes megoldást!