Telki területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező gázszerelő, fűtésszerelő és duguláselhárítás szakember hívható, akik ingyenes kiszállással felmérik a hiba okát és méltányos áron, rövid időn belül elvégzik a rájuk bízott feladatokat. Csapatunk munkatársai a legmagasabb színvonalon dolgoznak, a legkorszerűbb eszközökkel, így kezeskednek az Ön és családja biztonságáért. Hívja ezt a profi csapatot!

Fűtés- és gázszerelők mestervizsgával Telkin

Olyan nagyszerű, tapasztalt, fűtésszerelő és gázszerelő szakembert ajánlunk Önnek, aki csapatunk, kiváló és kötelességtudó munkatársa. Jól képzett, gyakorlott kollegánk a hét minden napján, segítséget nyújt azoknak az ügyfeleinknek, akik igényt tartanak munkájára. Korrekt árak mellett vállaljuk gázkészülékek, fűtésrendszerek karbantartását, javítását, cseréjét és beüzemelését. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár Telki településről is!

Bízza ránk duguláselhárítás gondjait

Duguláselhárító szerelőink készséggel segítenek Önnek, abban hogy hogyan előzze meg a lefolyók, csőrendszerek eldugulását. A megelőzés, minden esetben, sokkal olcsóbb, mint az elhárítás. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár személyesen, de elérhet bennünket telefonon vagy a neten is, ha szüksége van szakmai tanácsokra vagy duguláselhárításra! Korszerű gépeinkkel, felszereléseinkkel ismét kényelmessé tesszük otthonát!