Mindenki szívesen megy szabadságra, amikor végre kiveheti a neki járó napokat, a kényszer-szabadságért azonban már jóval kevesebben rajonganak! Pedig a hűvös idő bizony sokszor ágynak dönt minket és ilyenkor kénytelenek vagyunk az ágyunkban, nyakig bebugyolálva izzadni, tüsszögni és köhögni, miközben véresre fújjuk az orrunkat.

A meleg lakás oázis a téli hidegben!

Persze, az otthonülés sem fog sokat segíteni abban a nem túl szerencsés esetben, ha a lakásunkban lévő hőmérséklet nagyjából megegyezik mondjuk egy jégveremével! Fontos, hogy az otthonunkban és a munkahelyünkön is be tudjuk állítani valamilyen módon a megfelelő hőmérsékletet, éppen ezért okosan tesszük, ha még a nyár folyamán eldöntjük, hogy milyen fűtést is szeretnénk! Üljünk össze a családtagokkal, fontoljuk meg jó alaposan az összes fűtési mód előnyeit és hátrányait és természetesen fordítsunk különös figyelmet az anyagiakra is, nevezetesen arra, hogy olyan fűtés-típust válasszunk, amelyet hosszútávon is képesek leszünk fenntartani!

Profiktól sosem szégyen segítséget kérni!

Eszünkbe se jusson olyasmi, hogy majd mi egyedül nekilátunk egy bizonyos fűtési rendszer kialakításának, ez ugyanis egy nagyon komoly és nehéz feladat, amely igazi szakértelmet igényel! A fűtéssel kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében tehát forduljunk minden esetben egy nevesebb szakemberhez!