Vízszerelés gyorsszolgálat Budapesten és Pest megyében, non stop, hívjon éjjel nappal: +36 30 204 2932 telefonszámon bármikor érdeklődhet kollégáinknál!

Vízszerelés Budapesten, Pest megyében: +36 30 204 2932

A precizitás és a gyorsaság jellemzi munkatársainkat. Úgy gondoljuk, bölcs döntés, ha Ön a tervezéstől a kivitelezésig ránk bízza otthona víz- és csatornaszerelését. Ha kisebb feladatok, javítások adódnak a háztartásában, akkor is a nap 24 órájában számíthat munkatársainkra. Sok éves rutinnak rendelkező szakembereink elvégzik a szifonok, csaptelepek javítását, cseréjét, a mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca és kabin telepítését. Nem gond a WC-csészék, tartályok javítása és cseréje sem.

Vízszerelés szakszerűen, gyorsan +36 30 204 2932Felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a munkavégzéseink megkezdése előtt minden esetben jegyzőkönyvezzük a dolgozóink egészségügyi állapotát, illetve a testhőmérsékletüket.

Ebből a jegyzőkönyvből hagyunk a munkavégzés helyén egy példányt az esetleges kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett. Forródrótot üzemeltetünk, amin azonnal jelezhető, ha és amennyiben a járvánnyal kapcsolatos, minket is érintő információra lenne szükség. A szerelőink a címeken, védőfelszerelésben végzik a tevékenységüket, és minden esetben, a tőlünk elvárható legnagyobb tekintettel figyelünk oda a higiéniára.

Továbbra is 0-24-ben működünk.Kollégáinkat a SZAKSZERŰSÉG és a GYORSASÁG jellemzi. Kerti csapok, kerti és beltéri elzárók, sarokszelepek javítása, cseréje során is mindig számíthat ránk. A strangok javítása, cseréje sem okoz gondot nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainknak!

A vízórák cseréjét teljes körű ügyintézéssel intézzük. A csőtörések, ázások azonnali elhárítása, nálunk műszeres beméréssel történik. De kollégáink megjavítják a darálós WC-ket, vagy lecserélik az elromlott villanybojlereket is.

Hívjon bennünket ingyenesen a 1424-es telefonszámon!

Elvállaljuk a tervkészítéstől a kivitelezésig valamennyi munkafolyamatot. Így a vízvezetékek és csatornarendszerek kiépítését, karbantartását, kisebb hibák kijavítását, ólomvezetékek cseréjét-javítását, ázások megszüntetését.

Ha társaságunkat választja,gyors, precíz és garanciális munkára számíthat!

Szolgáltatási paraméterek:

 • Díjmentes hívható telefonszám
 • Díjmentes tanácsok
 • Ár és munkaajánlat ingyenesen
 • Professzionális, felkészült és tapasztalt szakemberek
 • Teljesen felszerelt géppark
 • Webalapú kapcsolatfelvételi lehetőség
 • 0-24 órás ügyeleti szolgálat a hét minden napján
 • Vészhelyzet esetén 1 órán belül a helyszínre érkezünk
 • Fényképes igazolvánnyal rendelkező szakember érkezik Önhöz
 • Profi, magas színvonalú, problémaorientált munkavégzés
 • 100% garancia

Szolgáltatási területek Budapesten

I kerület, II kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület

Budapesti városrészek:

Adyliget, Alsórákos, Angyalföld, Aquincum, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békásmegyer, Budafok, Budaliget, Budatétény, Cinkota, Csillaghegy, Csillebérc, Csúcshegy, Dobogó, Farkasrét, Ferihegy, Gazdagrét, Gellérthegy, Hármashatár-hegy, Havanna-lakótelep, Hűvösvölgy. Istenhegy. Káposztásmegyer. Kelenföld, Kispest, Kőbánya-Kertváros, Krisztinaváros, Lipótmező, Lipótváros, Nagytétény, Óbuda, Orbánhegy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu. Pestszentimre, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákospalota, Rákosszentmihály, Régiakadémiatelep, Remetekertváros, Rendessytelep, Rézmál, Rómaifürdő, Rózsadomb, Sasad, Sashalom, Sashegy, Solymárvölgy, Soroksár, Svábhegy, Széchenyihegy, Székesdűlő, Szemlőhegy, Szépilona, Szépvölgy, Tabán, Terézváros, Törökvész, Újlipótváros, Újpalota, Újpest, Újpéteritelep, Vár, Városliget, Virányos, Vizafogó, Víziváros, Wekerletelep, Zugliget

Szolgáltatási területek Pest megye

Cegléd, Pomáz, Ceglédbercel, Budakalász, Budaörs, Dabas, Diósd, Dömsöd, Gödöllő. Gyál, Halásztelek, Vác, Dunabogdány, Göd, Veresegyház, Biatorbágy, Telki, Inárcs, Abony. Acsa. Albertirsa. Aszód. Érd. Dunaharaszti. Dunakeszi. Dunavarsány. Mogyoród. Monor. Tököl Tárnok. Ráckeve. Százhalombatta, Üllő, Szentendre, Vecsés, Piliscsaba, Pilisvörösvár