Széleskörű szaktudással és szakértelemmel rendelkező szerelőink Budapest XVI. kerületében is megtalálhatóak. Nem kell más kerületekben keresnie a gázkészülék és gázvezeték szerelőt, a villanyszerelőt, a víz-és fűtésszerelőt, sem pedig a dugulás-elhárításhoz szükséges szakembert. A XVI. kerületi cégünk már biztosítja ezeket a szolgáltatásokat, olyan dolgozókkal, akik tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek.

Fűtés,- gáz-és villanyszerelés a XVI. kerületben

Csapatunk amellett, hogy időtálló munkát végeznek, pozitívumnak lehet még azt is feltüntetni, hogy többféle szerelésben jártasak. Nálunk szinte mindent egy helyen megtalál. Ha fűtés-és gázszerelőre van szüksége, villanyszerelőért sem kell más céghez kilincselnie. Dolgozóink széleskörű javító munkálatokat végeznek. A mi célunk is az, hogy Ön meg legyen elégedve, és ne járjon fel-alá a városban más és más szerelő után.

Duguláselhárítás és vízszerelés

A békés családi otthon nyugalmát kellemetlenné teheti egy csőtörés vagy egy dugulás. Nincs víz, nem tudja használni a fürdőt? Megáll az élet! Ez nem történhet meg, hisz reggel sietünk a munkába, az iskolába, vagy egy elhalaszthatatlan találkozóra. Ne várja meg, míg bekövetkezik a baj, és vizsgáltassa át víz-és lefolyórendszerét.  Kollégáink már a megtörtént bajok esetén is kiérkeznek, és alaposan helyreállítják a problémát.