Villanyszerelés, duguláselhárítás, vízszerelés, vagy gázszerelés kapcsán lenne szüksége szakmai hozzáértésre? A házilagos megoldások helyett inkább választaná a tartós eredményeket produkáló segítséget? A XXII. kerületben is nagy gyakorlattal rendelkező profik várják hívását!

Vízszerelő akár sürgősségi jelleggel is!

Csőtörés jeleit tapasztalja otthonában? Nedvesedik a fal, esetleg feltartóztathatatlanul visszafelé folyik a szennyvíz? Vannak helyzetek, amikor a hagyományos duguláselhárító folyadékok biztosan nem válnak be, és mihamarabb szakembert kell hívni a feladatra. Ilyenkor hívjon bennünket, és akár sürgős esetben is állunk rendelkezésére a XXII. kerület ingatlanjaiban is!

Teljes körű fűtés-, és villanyszerelő szolgáltatások

Az ingatlanok elektromos rendszerében bármikor akadhatnak problémák, és a korszerűsítés a fűtéssel kapcsolatban is aktuálissá válik időnként. A gázkészülékek átnézetése mellett sem mehetünk el, hiszen ez a biztonságos üzemeltetés alapvető feltétele. Villanyszerelő, vagy fűtésszerelő után érdeklődve érdemes szakembereinket felkeresnie, forduljon hozzánk bizalommal! Ha ideje úgy engedi, akár hétvégén is állunk rendelkezésére!